3 grunner til hvorfor du bør velge refurbished

Tillit Forsikring
3 min readSep 29, 2021

--

Tiden er inne for å bytte ut mobilen din. Kanskje mobilen din er ødelagt, eller kanskje du vil ha en nyere modell. Du søker kanskje rundt på nettet etter ulike telefoner. Etter å ha søkt litt, kommer du over noen “refurbished” mobiltelefoner, og er litt usikker på om at det er verdt å gå for? Det er jo basically brukte telefoner, ikke sant?

1. Så god som ny

Refurbished vil ikke nødvendigvis si at de er brukt. Noen ganger er det også mobiler som er returnert helt nye av noen som for eksempel har ombestemt seg. Når du får en refurbished telefon, er den fikset og godkjent av en mobiltekniker slik at du ikke skal ha noe å bekymre deg for. For eksempel kan det være at telefonen hadde dårlig batteri. Da blir det byttet ut med et nytt. Med andre ord blir telefonen så god som ny. De fleste steder har i tillegg ett års garanti på refurbished telefoner.

2. Bra for lommeboka

En refurbished telefon kan koste opptil et par tusenlapper mindre enn en helt ny telefon. For eksempel fant vi en refurbished iPhone X til 3700 kr, mens en helt ny vil kunne koste deg rundt 8000 kr. Det er en ganske stor forskjell. Hvorfor ikke bruke disse pengene på å unne deg noe ekstra i stedet?

3. Bra for miljøet

I et samfunn med så mye forbruk er det viktig å velge gjenbruk der det er mulig. Vi kjøper mer og mer, og dermed kaster mer. Dette gjelder både om mobilen er ødelagt, eller man ønsker den nyeste modellen. Mobiltelefoner er noe av det som utgjør det meste av elektronisk avfall, på grunn av kjøp-og-kast tankegangen mange har i dag. Ved å velge refurbished sparer man naturen for mindre avfall, og man bidrar til i å redde miljøet.

Så her har du tre veldig gode grunner til å velge refurbished. Kort oppsummert er en refurbished telefon så god som ny, koster mye mindre og sparer miljøet! Med Tillit Forsikring kan du i tillegg forsikre deg om at telefonen varer enda lenger, slik at du slipper å kjøpe en ny neste gang den blir ødelagt. Eventuelt så sparer du enda mer penger på en lavere egenandel hvis du reparerer den.

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring