5 mest stilte spørsmål hos Tillit

Tillit Forsikring
2 min readJul 1, 2021

Forsikring er komplisert, det vet vi svært godt. Tillit jobber for å gjøre forsikring enklere og mer intuitivt, og responsen på dette fra våre brukere har vært svært positiv. Det er likevel spørsmål som dukker opp angående oss og hvordan forsikringen fungerer . Så her har vi samlet topp 5 spørsmål rundt Tillit- med svar selvfølgelig.

1 Kan jeg overføre mine skadefrie dager til en ny telefon?

Ja, det er klart. I enkelte situasjoner har vi fått spørsmål fra kunder som var klar til å si opp forsikringen sin og kjøpe på nytt til ny telefon. Kjøper du på nytt fremfor å overføre så mister du dine skadefrie dager, og må begynne på nytt igjen. Har du ny telefon kan du logge inn på Tillit appen på din nye telefon hvor du vil få spørsmål om å overføre dine data og skadefrie dager.

2 Hvordan oppgraderer jeg forsikring?

Om du allerede har forsikring så kan du selvsagt oppgradere til total- og tyveri om ønskelig. For gjøre dette går du inn på “min side” og velger forsikringsoversikt. Her kan du velge å oppgradere til den forsikringen du vil ha.

3 Må jeg ha en telefon uten skader? Og går det fint om den er litt skadet?

For å kjøpe forsikring må telefonen din være fri for skader, riper og annet. Selv om det er snakk om en liten ripe eller minimal skade kan mobilen ikke forsikres. Dette er fordi at selv små skader har potensial til å bli til noe alvorlig.

4 Hva er dynamisk pris?

Når du skal kjøpe forsikring hos oss kan du velge hvilken type prismodell du vil ha; dynamisk eller fast pris. Fast pris betyr at månedsprisen din vil alltid være det samme hver måned. Dynamisk pris er en prismodell som endrer seg fra måned til måned og blir påvirket av hvor mange skadebehandlinger vi har.

5 Hva skal jeg velge av dynamisk og fast pris?

Velger du fast pris får du mer forutsigbarhet fra måned til måned og vet at prisen ikke blir påvirket av hva som skjer ellers. Med dynamisk pris kan prisen synke eller stige med månedene, men historisk sett har dynamisk pris alltid vært lavere enn fast pris. Et stort tips i valgprosessen er at 92% av våre kunder velger dynamisk pris.

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring