8 reklamefilmer du faktisk vil se

Vi i Tillit er i ekstase over vår nye kampanje som vi har laget i samarbeid med Oslo byråene We Are Live og Also Known As. Sammen har vi laget videoer som skal vise forskjellige situasjoner vi mener svært mange unge kan kjenne seg igjen i; å gå på en smell med mobilen på fest. Enten det er vorspiel, toalett-selfie eller i trappeoppgangen på vei til fest. We Are Live og Also Known As har gjort en god jobb når det kommer til å lage filmene, og vi gleder oss til å vise dem frem.

Situasjonene vi har filmet minner oss ikke kun om ødelagt mobilskjerm, men også om livet før Covid. Filmene prøver å få frem den stemningen mange av oss savner og som vi gleder oss til er hverdagen igjen.

Musikken som har blitt valgt er sangen Tjommi gikk i bakken av Dårlig Vane. Det er en treffende sang — da mobilene som blir knust går nettopp i bakken. Denne sangen er gjennomgående i alle 8 filmene vi har laget.

Det er skummelt å skulle starte et så stort prosjekt, men med tanke på hvor mye vi vokser føles det riktig for oss å starte opp denne kampanjen nå. Vi bygger et annerledes forsikringsselskap og da må vi tørre å være litt annerledes med reklamefilmene og treffe en yngre målgruppe. Vi har tenkt nøye, og ganske lenge så vi håper filmene faller i smak.

Vi har totalt laget 8 filmer og de kan du se på våre sosiale medier i løpet av de kommende ukene. Stay Tuned!

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring