En sommerhilsen fra Team Tillit

Tillit Forsikring
2 min readAug 4, 2021

--

Juli har vært en fin måned for Tillit. Noen har hatt litt ferie, mens andre har jobbet. Stort sett har det vært 3–4 på kontoret daglig. Vi har økt kundedatabasen godt, og nærmer oss lansering av android-versjon slik at flere brukere kan kjøpe forsikringen som så mange elsker.

Vi har hatt tre markedsføringsinterns som har kommet inn som friske pust. Vi har tatt en liten prat med dem for å spørre om hvordan det er å jobbe som intern i Tillit.

Ingrid, Maia og Iren kommer fra helt forskjellige steder i landet og har blitt gode venner på den korte tiden: “Det er veldig moro å få jobbe med folk som har de samme interessene”. På spørsmål om hvordan det er å jobbe i Tillit er de tre samstemte: “Det er veldig givende. Et så nytenkende og spennende selskap er det veldig gøy å få jobbe med. Vi kommer inn på et tidlig tidspunkt og da har vi muligheten til å forme hele måten selskapet prater utad på. Det er veldig spennende”

De tre har jobbet med alt fra SOME-annonser til planlegging av markedsaktiviteter i fadderuker og rundt juletider. “Mulighetene er store. Her har vi kunnet jobbe kreativt og fått veldig mye frihet. Det innebærer også mye ansvar, men det er grunnen til at vi valgte et internship hos Tillit”

Vi håper alle har hatt en fin sommerferie — og velkommen tilbake på jobb igjen. Det er tross alt ganske gøy på jobb. Synes vi, alle fall!

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring