Følelsen av de første 200 kundene

To måneder etter launch nådde vi våre første 100 kunder, og vi ser at folk liker måten vi tenker rundt forsikring. Lite visste vi at vi akkurat to uker senere skulle få 200 kunder. Nå går det unna — og vi er stolte over utviklingen.

Vi har fått tilbakemeldinger fra noen om at det virker for godt til å være sant at prisene på skjermforsikring er så lave som de er. Det syns ikke vi. For det første er alt digitalt. Vi har ingen selgere på provisjonslønn. Vi har lave driftskostnader siden alt gjøres internt. Vi er få, men effektive ansatte. I forhold til andre store, tradisjonelle selskaper har vi en brøkdel i driftskostander. Derfor koster det så lite i måneden med skjermforsikring hos oss.

Siden dette er et skryteinnlegg legger vi ved et sitat av Saab Singh — en fornøyd kunde av Tillit Forsikring:

“Jeg er vant til å forholde meg til priser som er på rundt 150kr måneden, som jeg alltid har styrt meg unna selv om jeg vet at jeg trenger skjermforsikring. Jeg så annonsen til Tillit og følte umiddelbart at selskapet ikke jaget fortjenesten, men hadde rettferdige, lave priser”

Vi anbefaler at du gjør som Saab — skaff deg forsikring hos Tillit.

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring