Fiks ferdig

Tillit Forsikring
2 min readApr 7, 2021

--

Å drive med forsikring er mer enn å bare betale ut penger når det trengs. For oss betyr forsikring at man er sikret og får god hjelp når ulykken er ute. Derfor har vi jobbet hardt for å få tak i verksteder over hele Norge, som kan hjelpe deg med din mobil. Det er selvfølgelig også viktig for oss at dette skal skje på en enkel og grei måte. Vi har satt sammen en liten guide for å vise hvordan fremgangsmåten fra knust skjerm til fikset skjerm fungerer.

Ulykken er ute

Den kjipeste delen er selvfølgelig at skjermen ender opp knust. Da er det viktig å melde skade i appen vår så fort som mulig. Dersom telefonen er helt knust, og det ikke er mulig å melde skaden i appen, kan skaden enkelt meldes på nettsiden vår.

Finn verksted

Vi forventer ikke at du vet hvor alle verksteder ligger. Derfor har vi samlet alle tilgjengelige verksteder på et kart som viser hvor ditt nærmeste verksted ligger. Da slipper du å søke opp i Google etter verksteder. Velg det verkstedet du liker best og skriv inn hvordan skaden skjedde. Betal deretter egenandelen med Vipps — og gå innom verkstedet når det måtte passe deg.

Ny skjerm på timen

Verkstedet vil få beskjed om at du kommer og hva som er skaden på telefonen. Verkstedet fikser telefonskjermen din på timen, og du kan gå lykkelig hjem igjen med en skadefri telefon!

Veien fra knust mobilskjerm til en fikset mobil er ikke lang. Det er viktig for oss at du kan gå hjem og leve livet med ny mobilskjerm så fort som mulig. En av våre verkstedspartnere sier at det er en veldig god, enkel og effektiv løsning som er utviklet

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring