Egenandel er noe av det vi får mest spørsmål om i Tillit, hva er det og hvordan fungerer det? Vi tenker å dykke litt ned i hvordan det fungerer hos oss i Tillit, og hvordan du kan starte opp dine skadefrie dager.

Egenandel er kort fortalt hva du må betale selv ved en skade. Hos oss i Tillit vil egenandelen på skjermskade være 20% av reparasjonskostnaden etter du har kjøpt forsikring. Egenandelen vil synke for hver dag du ikke har en skade på telefonen og etter 100 dager vil egenandelen kun være 5%. Det lønner seg å ta vare på telefonen!

Om du har en iPhone 11 Pro Max vil pris for skjermbytte koste 3999 kr hos Teknikmagasinet uten forsikring. Med 40% av reparasjonskostnadene betaler man 1599 kr. Etter hundre skadefrie dager betaler du kun 199 kr i egenandel

På en iPhone 12 koster skjermbytte 5999 kr uten forsikring. Med forsikring og egenandel på 40% av reparasjonskostnaden betaler du 2399 kr. Mens etter hundre dager og 5% av reparasjonskostnaden i egenandel betaler du kun 299 kr for skjermbytte på din iPhone 12.

Skjermbytte på en iPhone 11 koster 1999 kr uten forsikring. Med egenandel på 40% blir kostnaden på 799 kr. Etter 100 skadefrie dager og med 5% av reparasjonskostnader i egenandel blir prisen 99 kr.

Hos Tillit begynner de skadefrie dagene å telle fra når du har tatt bilde av skjermen din og fått denne godkjent. Dette er en prosess som tar under 5 minutter å gjennomføre så du skal kunne få tjene opp de skadefrie dagene dine så fort som mulig.

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring