Innsikt: Tillit Forsikring

Vi i Tillit har alltid hatt et ønske om å være mer åpne når det kommer til hvordan vi operer. Derfor tenker vi å dele litt statistikk og fakta rundt Tillit. Det er tross alt ikke tilfeldig at vi kaller oss selv Tillit forsikring.

Tillit er en ung bedrift, så derfor er det svært viktig for oss å ha fornøyde kunder. Nylig fikk vi 500 aktive kunder og veksten fortsetter i stor fart. Det er også gøy å kunne melde at Tillit sitt kundefrafall ligger på 2.3%! I en bransje der kundefrafallet er stort er vi ganske stolte over at så mange velger å bli med oss på reisen, og har tiltro til oss.

Å ha en slik lav prosent er også ekstra imponerende med tanke på hvor lett det er å kansellere forsikring hos oss. Vi ønsker at kunden alltid skal ha kontroll, selv når de ikke vil være kunde lenger. Det skal være like enkelt å si opp kundeforholdet som det er å bli kunde hos oss. Det er en tillitserklæring fra oss å la kunden alltid ha makten. En slik maktfordeling ser ut til å være svært vellykket og noe vi ønsker skal bli en bransjestandard.

På videre statistikk kan vi fortelle at den dynamiske prismodellen vår er populær blant våre kunder. Hele 92,5% velger dynamisk prismodell over en fast månedspris. Å kunne tilby en dynamisk pris gjør det mulig å spare mye for kundene så vi er glade for at mange velger å ta i bruk en slik prismodell.

Av mobiltelefoner som bli forsikret ligger Iphone 11 på toppen etterfulgt av Iphone 11 pro max. Iphone 12 og Iphone X følger ikke langt bak på listen. Det er ikke rart at de nyere telefonene ligger høyt oppe på listen med tanke på hvor høy prisen på nye telefoner har blitt. Da er det ekstra viktig å ta vare på dem. Derfor er det også spennende at vi snart vil kunne tilby full dekning på mobil som inkluderer all skade og tyveri.

Av kjønnsfordeling ligger menn på 76%. Hvorfor det er slik vet vi ikke, men kanskje kvinner er flinkere til å ta vare på telefonene sine?

Vi jakter nå vår kunde nummer 1000! Om få uker vil vi ha på plass full dekning for både eksistrende kunder og nye kunder.

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring