Meet the team

Tillit Forsikring
3 min readApr 21, 2021

--

Lurer du på hvem som står bak Tillit? Hvem det er som designer appen, koder, godtar forsikringsutbetalinger eller skriver blogginnlegg? Nylig fikk vi 500 kunder og vi tenker det er på tide at du får se hvem som står bak Tillit.

ERIK SKAAR CEO

Sjefen selv sitter som en hauk på kontoret og passer på at alle gjør det de skal. Når han ikke passer på oss, har Erik stålkontroll på alt som i skjer innen forsikring både internt og eksternt. Erik driver også med strategisk planlegging, økonomi og finansiering.

ELIAS OTTOSEN COO

Erik kan selvfølgelig ikke passe på alle sammen hele tiden og da er det fint å ha en second in command, Elias. Med sin laidback innstilling kommer Elias hele tiden opp med ideer fra godstolen. Som med Erik har Elias også fartstid fra forsikring og har full kontroll på hva som skjer og beveger seg ute i verden. Kontakter du Tillit på mail eller messenger så er Elias alltid klar til å svare deg på hva du lurer på, og klarer som oftest å hjelpe alle sammen.

BJØRN REITZER CTO

Bjørn er Tillits helt egne spesielle potet. Han har en finger med i det meste når det kommer til Tillit som merkevare og tjeneste. Bjørn kan ofte være litt vanskelig å få tak i da han som oftest sitter dypt i arbeid som vi andre dumper på han. Når du endelig får oppmerksomheten hans, er det lure “bjørne-smilet” alltid på plass. Alt av app design, tekst og oppsett er det Bjørn som står for. Vi er utrolig fornøyde med alt han gjør — minus de tørre vitsene.

SINDRE GRØNMYR BACK-END UTVIKLER

Går du inn på vårt kontor så skal vi love deg at den første du legger merke til er Sindre. Med sin beskjedne profil og krøllbart sitter han i zen modus og koder på storskjermen. Gjerne med noen rolige tunes på ørene. Logger du inn på nettsiden vår er det Sindre som sørger for at alt er smooth sailing og at serverene er oppe og går.

ALEXANDER GUSTAVSEN APP UTVIKLER — IOS

Alexander er ikke av den sjenerte typen. Stemmen hans kommer tydelig frem i de fleste diskusjoner og han blir som oftest også hørt. Alexander er også tydelig på at vi skal være en sosial gjeng og inviterer ofte til spillkvelder med bordtennis, poker, risk eller annet snadder. Når du bruker appen vår er Alexander den som passer på at alt fungerer som det skal.

KARL THOMAS HAUGLID TECH LEAD

Vårt nyeste tilskudd er Karl Thomas, morsomt nok er han også den eldste på teamet. Det er fint å få inn litt erfaring også. Selv på sin korte tid i teamet glir han silkemykt inn sammen med oss andre, og deler selvfølgelig lidenskap til brettspill som oss andre. Er du en av dem som venter på Android app av Tillit? Da er Karl Thomas en god nyhet, ettersom han er godt i gang med byggingen av den.

SIMEN MITTET MARKEDSFØRING

Bergenseren som beviser alle stereotypier korrekt. Simen har gjerne problemer med å se forskjell på kontor og hjemmet sitt da han sitter og plager de andre med jobbmeldinger på sene kvelder. Har du fått noen sponsede poster i sosiale medier eller andre steder? Det er Simen som står bak og gjør disse klar for å bli sendt ut til alle dere. Simen står for det meste innen markedsføring enten det er performance eller andre tiltak på digitale flater. Litt kleint er det også at det er Simen som skriver bloggene, samt den du leser nå.

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring