Sommeren er her — det er også mobilskadene

Tillit Forsikring
2 min readJun 16, 2021

Varmegradene øker, hetebølger steker over oss og jakken er forlengst gjemt vekk. Sommeren er her, og vi er mange som ser frem til å møte venner og bekjente i parken for grilling eller en tur til stranden. Sommeren er høysesong for utepils og lekre koteletter, men det er også høysesong for telefonskader.

Snøen er smeltet vekk, det som en gang fungerte som et dempende lag for mobilen din når du sklei rundt på isen med mobilen og google maps i hånden. De store jakkene med tjukke beskyttende lommer er byttet ut med singlet og korte shorts. Sommeren er her, og det er toppsesong for mobilskader. Du er ikke alene om du har vært uheldig denne eller tidligere somre når det kommer til knusing eller skade på telefoner. Sommeren er den sesongen flest telefoner blir knust. Sommeren 2018 ble 72 millioner telefoner skadet, mistet eller stjålet i USA ifølge Asurion. Dette var en trend de forventet ville øke- og det har den. Sommeren 2019 ble det for eksempel en oppgang med knuste skjermer på 10% fra 2018.

Skadene det gjelder er knust skjerm, vann/fukt skade, mistet telefon, ikke-skjerm relatert skade og tyveri.

Husk at når du er ute på sommersprell med en pose i den ene hånden og kald drikke i den andre, pass på så mobilen ikke faller ut av shortsen.

God sommer!

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring