Tillit Forsikring: Erfaringer fra våre kunder

Tillit er en ung bedrift, men vi har allerede fått en del brukere og erfaringer på vår tjeneste og app. Vi er svært takknemlig for alle tilbakemeldinger enten det er snakk om positive eller negative. Tilbakemeldinger hjelper oss å forstå og forbedre tjenesten vår samt kunne rette opp i problemer. Vi ønsker å gi dere et innblikk i erfaringene våre kunder har med oss.

Først og fremst er vi glade for at mesteparten av våre kunder er fornøyd med oss. De fleste tilbakemeldinger handler ofte om at de er glade for at Tillit sitt tilbud eksisterer, slik at det finnes et billigere alternativ på markedet.

Tilbakemeldinger fra potensielle kunder er at de savner flere forsikringsprodukter. Totalskade på mobil er savnet av mange så vi gleder oss til senere i mai når vi endelig er klar til lansering av dette. Hvis du går inn på vår nettside eller app kan du stemme på hva som skal bli vårt neste forsikringsprodukt.

Vi har totalt hatt 16 vellykkede reparasjoner av telefoner — og deler en erfaring fra en fornøyd kunde til venstre. Skadeprosessen i Tillit er selve fundamentet for tjenesten. Det skal være raskt og enkelt. Både for kunde og verksted. Det at denne prosessen har fungert så godt er vi veldig fornøyd med.

Det er selvfølgelig ikke alle tilbakemeldinger som er like positive. Et eksempel på dette er denne fra en som valgte å ikke bli kunde hos oss

En slik tilbakemelding er fort frustrerende for oss, da vi ikke helt vet hva som menes. Se hva vi svarer lengre ned i innlegget. Likevel er det en tilbakemelding som er viktig for oss. Det hjelper oss med å få en innsikt i hvordan vi bør formulere oss og hva som gjør at noen velger å ikke bli kunde.

Det kommer også noen tilbakemeldinger om egenandel og at denne kan være litt vanskelig å forstå. Det skjønner vi og jobber daglig for at dette skal bli enda mer forståelig.

Det er selvsagt at når man lanserer et produkt så vil ikke 100% være fornøyde med tjenesten selv om dette alltid er målet. Det er viktig å kunne lytte til dem som ikke er fornøyd eller som har tilbakemeldinger slik at vi alltid kan forbedre oss selv og tjenesten vår i fremtiden

Sitter du inne med forslag, ideer eller litt kritikk så gi oss gjerne beskjed. Vi er alltid ute etter nye erfaringer som dere skulle ha med vår app og tjeneste. Det er derfor vi har et feedback system i appen vår hvor du kan sende dine tanker til oss. Det er også mulig å sende en melding til oss på Messenger, og det hadde vært hyggelig om du ville rate oss i App Store!

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring