Tillit til folket!

Tillit Forsikring
2 min readOct 18, 2021

I en liten periode i november vil Tillit åpne for at den vanlige mann og kvinne kan investere i Tillit Forsikring og bli med på reisen. Trykk på linken under for å følge kampanjen og vise interesse: https://folkeinvest.no/kampanjer?kommer-snart=tillit-forsikring-as

Vår reise har vært fantastisk så langt. 2021 har vært et år der vi har gått fra idéer og hypoteser til å nå ha fornøyde kunder, mye kunnskap, og over 1m i ARR ( Annual Recurring Revenue) — kun ved å selge mikroforsikringer. Vi er nå klare til å anvende alt vi har lært og “gønne på” med videre vekst.

Dette innlegget skal forklare deg hvorfor Tillit har valgt å gjennomføre en folkefinansiering.

Vi er i en posisjon som er veldig spennende. Vi lanserte i midten av januar med en noe ustabil MVP, men vi har siden den gang fått god kontroll, mange kunder og lært masse.

Når vi først lanserte var det flere hypoteser som skulle testes:

Vil kundene tørre å velge dynamisk premie?

I dag har over 90% av alle våre kunder valgt ‘Dynamisk premie’ over ‘Fast premie’.

Noe annet vi var veldig usikre på var skadehåndteringen:

Vil verkstedet klare å håndtere skader uten at vi må involvere en saksbehandler?

I dag håndteres over 93% av alle skader autonomt.

Vi har nå passert 1m ARR og er klare for å gønne på!

Derfor mener vi det er lurt å selge aksjer til vanlige folk. Rett og slett fordi vi tror de som kjøper aksjer blir ekstremt gode ambassadører for selskapet. Tenk å kunne eie litt av selskapet der du har dine forsikringer. Da vil du mest sannsynlig anbefale det selskapet videre til venner, bekjente og familie.

Vi er i dag 7 ansatte — og alle ansatte i selskapet har kjøpt seg inn. Dette er et godt og sterkt tegn på at de ansatte er motivert og selv har troen på reisen. Det syns vi er kult. Noen ansatte vil også kjøpe mer aksjer i denne folkerunden.

Schibsted, som er vår største eksterne investor, vil også være med. Det betyr at du som kjøper aksjer i Tillit vil investere sammen med et av de største konsernene i Norden. Det er litt tillit i det.

Vi håper å få med deg på laget! Send mail til erik@tillit.no dersom du har flere spørsmål tilknyttet vår folkefinansiering. Kom gjerne innom oss på StartupLab hvis du vil slå av en prat eller se hvordan vi jobber.

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring