Påsken er endelig her. Ski, kakao, kvikklunsj, appelsin og vakker natur. Mellom skigåing og kvikklunsj-spising er det kanskje på afterski det gjerne går flest mobiler i bakken.

Påsken er vanligvis en fin tid, om ikke litt annerledes i år. For noen kan likevel påsketuren ende opp med å bli litt dyrere og kjedeligere enn vanlig. Spesielt om man er glad i fart og spenning. Vi vet at det er vanskelig, og kanskje litt dumt, å legge igjen mobilen på hytta når man er i skibakken eller ute på en langrennstur. Det er jo viktig å være tilkoblet og vise frem hvor fint du har det på sosiale medier. Ellers har du vel ikke vært på fjellet? Så er jo det også greit å ha en telefon tilgjengelig om man går seg vill eller skader seg.

Det kan fort skje at man ender opp med å gå på en liten smell i bakken, eller at mobilen detter ut av lommen og ned i snøen under snøballkrig, fjelltur eller kanskje afterski (som vi vet du venter til neste år med). Mobilen ender opp knust — hva gjør man da?

Vårt beste tips om skaden skulle dukke opp; ikke la det sette en stopper for ferien. Noen ting kan vente. Akkurat nå er det ski, kakao, kvikklunsj og vakker natur som står i fokus. Med forsikring hos oss kan du fikse mobilen enkelt når du kommer hjem igjen fra påsketuren.

En ødelagt mobil på skituren er ikke helt uvanlig. En kunde hos Tillit fortalte om hvordan han prøvde unngå en annen skiløper i bakken og endte opp med et stort fall på hard bakke. Det gikk fint med han, men telefonen gikk i svart.

Ha en fin og trygg påske! Er vi ekstra flinke i år kan vi håpe på afterski neste år. Da lover vi å være på plass for å hjelpe dere når ulykken er ute.

God påske!

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring