Knust skjerm er den vanligste skaden på en mobiltelefon

Vi nordmenn elsker mobilen vår. Det er det kjæreste vi har. Vi bruker i snitt 5 timer foran skjermen daglig, og det å være uten mobiltelefon føles som en ydmykende nakenhet. På listen over de vanligste skadene på mobilen troner knust skjerm — og det er dyrt å fikse. En knust skjerm kan tappe sparekontoen din eller knuse månedsbudsjettet slik at drømmen om PS5 ryker.

Ikke la det skje. Skaff deg den nyeste PlayStation eller dra på den etterlengtede ferieturen med venninnene — la Tillit Forsikring ta seg av skjermen din.

I dette blogginnlegget skal vi fortelle litt om forskjellene mellom kjønn og alder. Hvordan vi ødelegger telefonene — og hvorfor du bør ha skjermforsikring fra Tillit.

Menn er 57% mer sannsynlig å skade telefon ved å miste den i toalettet, men 40% av kvinner innrømmer at telefonen har blitt skadet i sammenheng med bruk av baderom. Kanskje like greit å la den ligge når naturen kaller? Menn er forsåvidt også 70% mer sannsynlig til å miste mobilen enn kvinner.

Folk i alderen 25–34 er mest utsatt for å få mobilen stjålet, mens dem i alderen 18- 24 topper statistikken av aldersgruppen når det kommer til fysisk skade på mobiltelefon. Men det viser seg også at skader kommer fra en enda yngre målgruppe. For undersøkelsen viser at flere av skadene på mobil kommer av at foreldre har gitt mobilen til sine småbarn.

Det er ikke bare på baderommet at mobilskader dukker opp. Utenfor baderommet skjer skadene på lokal bilvei, kjøkkenet, soverom og i egen stue. Det vil si at mesteparten av skader skjer i hus.

Av de vanligste årsakene til å skade mobilen er gjerne ting man kjenner seg godt igjen i. På førsteplass er det altså at man mister telefonen i bakken. Etterfulgt av å miste den ut av bukselommen, miste i vann, slått ned fra bord, mistet i toalett og mistet ut av sekk eller en bag. Vi kan konkludere med at gravitasjon står for omlag 99% av skader på mobiltelefoner.

Skulle du være så uheldig at tjommi gikk i bakken så er det hvertfall fint å vite at veien til hjelp ikke er langt unna. Har du skjermforsikring fra Tillit har du tilgang til flere lokale og autoriserte verksteder i vårt langstrakte land. Vi kan ikke love å holde mobilen trygg fra toaletter og gravitasjon, men vi er svært behjelpelig når ulykken er ute.

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring