Total og tyveridekning på plass hos Tillit Forsikring

Tillit Forsikring
2 min readJun 9, 2021

--

Vi er svært glade for å kunne annonsere full dekning av mobil endelig er på plass hos oss i Tillit! Vi har jobbet lenge for å ha alt klart til lansering av vårt nyeste forsikringsprodukt. Det har vært lange kvelder i møter, planlegging samt utvikling av tjenesten i appen vår. Så da er det lov å bli litt ekstra glad for at vi kan tilby dere totalskade samt muligheten for å skaffe tyveriforsikring. Dette er et tilbud vi vet mange har ventet på!

Til nå har Tillit kun tilbudt skjermforsikring men vil nå kunne tilby totalskade på mobil og tyveri for mobil. Totalskade inkluderer; knust fremside og bakside, fuktskader, brannskade og annet som kan oppstå i din daglige bruk av mobilen. Det er også mulig å velge tyveri som tillegg i totalskade.

Går du inn i appen vil du kunne velge de produktene nå! Husk at for at forsikringen skal bli gyldig må du oppgi et bilde av skjermen din, samt IMEI nummer. Et IMEI nummer er integrert i telefonen og forteller om merke og modell. Dette kan hentes enkelt ved hjelp i vår app. IMEI gjør det enklere for deg og verksted når du trenger hjelp.

Å kunne tilby et nytt produkt betyr at vi vokser. Vi håper at du vil vokse med oss, og hjelpe oss lansere nye produkter som vil utfordre dagens forsikringspriser.

--

--

Tillit Forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring