Vi gir makten tilbake til kundene

Tillit Forsikring ble startet av oss, Erik og Elias, da vi begge jobbet i forsikringsbransjen. Der så vi et stort potensiale for å fornye bransjen. Etter mange år med søknadsprosesser og vanskelige hindre er vi endelig i gang. Nå er vi kommet for å bli!

Tanken bak forsikring er fantastisk. Et kollektiv som putter penger inn i en pott som går til de uheldige som har en skade. Problemet ligger i pengene. Plutselig tjente de store selskapene mye penger og de tjente det på å være både dommer og spiller. Melder kunden en skade skal dommeren (selskapet) vurdere om pengene skal bli utbetalt til kunden eller ikke. Da er det enkelt å si nei, slik at de kan beholde pengene selv. Dette er en interessekonflikt.

Derfor skapte vi Tillit Forsikring. For å gi makten tilbake til kundene.
Vi binder oss til å kun ta ⅕ av premieinntektene, slik at vi aldri vil ha insentiver til å nekte en skadeutbetaling. For å få til dette er vi avhengige av å ha dynamiske priser som justeres slik at vi kan bruke ⅘ av det kundene betaler på skader. Vi prøver å eliminere interessekonflikten.

Vi fokuserer på behovene kundene våre har og jobber hardt for å kunne tilby en fantastisk brukeropplevelse. Vi bruker ikke penger på unødvendige konsulenter eller selgere på provisjon. Vi utvikler all teknologi internt og automatiserer så mange prosesser som mulig for å kunne tilby den rimeligste og mest effektive prisen i markedet.

Du som kunde har stor innvirkning på hvordan vi skal drive selskapet fremover. Du kan stemme i appen eller på nettsiden over de neste produktene du ønsker at vi skal tilby. Vi ønsker å fortelle hvordan det går med selskapet, hvor mange kunder vi har og hvor de kommer fra. Vi ønsker generelt en større åpenhet rundt bransjen som i så mange år har holdt ting skjult. Vi gir makten over til kundene — slik som det skal være i 2021.

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring

Vi liker smarte, digitale og klimavennlige løsninger kombinert med transparente priser. Tillit Forsikring tilbyr en effektiv og moderne forsikring